Turun A-kilta

Pääskyvuoren päivätoimintakeskus on avoinna ma klo 9–18, ti-pe klo 9–16 ja la klo 9–13. Jyrkkälän toimintakeskus avoinna ma–pe klo 8–12. Kahvia, ruokaa, Turun Sanomat, TV sekä hyvää seuraa. Tervetuloa!

Jäsenmaksu

Vuonna 2017 jäsenmaksu on 30€

Lapsijäsen (alle 15v) 7€

Kannatusjäsen 100€

Ainaisjäsen 300€

Jäsenhakemus

 

Pääskyvuorella on ruokailu ma–pe klo 11–12, ruoka maksaa jäseniltä 2,50 €, muilta 4,50€.

Kahvi maksaa jäsenille 0,50€ sis. pullan, muille 1€ sis. pullan.

Avoimet ovet pidetään joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 15:00.

Killassa on erilaisia ryhmiä: keskiviikkoisin klo 10:15 kokoontuu psykologin vetämä keskusteluryhmä, naisten ryhmä torstaisin noin klo 13. Killassa on myös muita ryhmiä ja tapahtumia. Seuraa ilmoitustaulua.

Tapahtumia, retkiä, ilmoitustaulu

Kilta järjestää erilaisia retkiä, matkoja ja tapahtumia. Niistä saat tietoa Killan ilmoitustaululta. Killan kautta voit myös osallistua A-Kiltojen Liiton järjestämiin alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Mahdollisuuksien ja varojen sen salliessa Turun A-Kilta voi hieman tukea näihin osallistuvia. Asiaa voi tiedustella tapauskohtaisesti Killan hallitukselta.

Jos sinulla on Killan toimintaan liittyviä kysymyksiä, ehdotuksia tai toiveita, voit esittää niitä esim. puheenjohtajalle, hallituksen jäsenille tai muille aktiivijäsenille. Toivomme, että tulet aktiiviseksi toimijaksi. Kerro, millaiseen toimintaan haluaisit osallistua.

Hallinto

Killan juoksevista asioista päättää jäsenten kahdeksi vuodeksi kerrallaan valitsema hallitus. Hallituksen jäsenistä puolet on erovuorossa vuosittain. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa, mihin kaikkien jäsenten toivotaan osallistuvan, samoin kuin yhdistyksen kevätkokoukseenkin. Jäsenet päättävät syyskokouksessa seuraavan vuoden jäsenmaksun suuruuden. Hallitus päättää jäsenmaksun eräpäivän, yleensä se on tammikuun viimeinen päivä.

Rahat Killan toimintaan saadaan jäsenmaksuista, kirpputorimyynnistä, kahvikassasta, tapahtumamaksuista, arpajaisista sekä myyntitapahtumista ja avustuksista. Hyvät omat rahoitusideat ovat tervetulleita.