Turun A-Killan toiminnan tarkoituksena on auttaa ja tukea erilaisista riippuvuuksista eli addiktioista irti ponnistelevia sekä opastaa heidän läheisiään olemaan avuksi tällä taipaleella. Turun A-Kilta ry:n tahtotila on edistää vertaistukeen perustuvaa päihdetoipumista. Säännöissä määriteltyä perustehtäväänsä yhdistys toteuttaa mahdollistamalla päihdeongelmista vapaata, sisältörikasta elämäntapaa.

Kohderyhmänä ovat Turun ja sen ympäristökuntien asukkaat, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia tai ovat muuten heikommassa asemassa. Turun A -killan matalan kynnyksen toiminnassa on mukana paljon erilaisia asiakasryhmiä, kuten työttömiä, eläkeläisiä, vankeudesta vapautuvia, maahanmuuttajia ja monia muita.

Turun A-killan toimintaa toteuttamassa on suuri joukko vapaaehtoisia, työkokeilijoita ja harjoittelijoita. Kilta luo sisältöä ja mielekkyyttä vapaaehtoistyöntekijöiden toimintaan ja tukee työkokeilussa olevien elämänhallintaa mm. mahdollistamalla ryhmätoiminnan työajalla.

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö, työharjoittelu- tai työkokeilu Killassa? Paina tästä.

Päihteetöntä elämäntapaa arvostaville Kilta luo käytännön mahdollisuuksia tukea ja toteuttaa päihteetöntä toimintaa. Turun A-Killan jäsenille on mahdollista osallistua myös A-Kiltojen liiton koulutus- ja virkistystarjontaan.

 

seinamaalaus